جلسه برنامه ریزی به مناسبت گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و دهه فجر با حضور تعدادی از مشاورین امور بانوان و به ریاست مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده ی استانداری برگزار شد.
ابراهیمی مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اعلام کرد ، در این جلسه در زمینه برنامه ریزی جهت برگزاری برنامه های کیفی و محتوایی به مناسبت گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و دهه مبارک فجر بحث و تبادل نظر گردید .
ایشان در ادامه ، ضمن بیان توضیحاتی در رابطه با شورای اندیشه ورزی با هدف مشارکت در تعیین سیاست ها و راهبردها و محورهای مد نظر در اجرای برنامه ها، افزود نظر به اتفاقات حادث شده ضرورت دارد ضمن واکاوی و آسیب شناسی برنامه ها مبتنی بر باز تعریف هویت زن مسلمان برنامه ریزی و گفتمان سازی در تمامی اقشار به ویژه نوجوان و جوان مد نظر قرار گیرد.