اخبار

بازدید مدیرکل اموربانوان و خانواده از انجمن حاشیه شهر زاهدان

بازدید مدیرکل اموربانوان و خانواده از انجمن حاشیه شهر زاهدان

در این بازدید مدیر کل بانوان و خانواده ی استانداری و اعضای شورای شهر زاهدان و مشاور بانوان سازمان صنعت معدن؛شهرداری و دبیرکمیسیون حاشیه نشینی شورای شهر از محلات حاشیه نشین زاهدان بازدید کردند.

 فاطمه فاضلی در این بازدید بر لزوم تعامل جدی شورای شهر زاهدان در زمینه ی توجه به بانوان آسیب دیده ی حاشیه شهر تاکید و افزود:ظرفیت مهم شورای شهر که محل آرای و اراده مردم و به نوعی یک پارلمان محلی بسیار با اهمیت است و این نهاد می بایست در مبحث زنان کوشا باشد.

قربانی مشکل حاشیه نشینی گسترده در زاهدان زنان و کودکان هستند که آسیب های فراوانی را متحمل می شوند و نیاز به حمایت جدی دارند.

مدیر کل بانوان و خانواده ی استانداری در بخش دیگری از سخنان خود نیز گفت :

خوشبختانه با تعاملات جدی که با دستگاه های اجرایی شده است تلاش کرده ایم در حوزه ی کاهش اسیب های اجتماعی اقدامات ویژه و عملی زیادی انجام دهیم؛مهم ترین مباحث مورد توجه پیگیری وضعیت معیشت؛اقتصاد؛بهداشت و آموزش این زنان است.

 

 
۵ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۵۶