"حسین مدرس خیابانی" در نشست بررسی و رفع مشکلات منطقه آزاد سیستان تاکید کرد : این منطقه نباید به بارانداز کالاهای وارداتی تبدیل شده و از کاربری صرفاً تجاری که در سایر مناطق آزاد وجود دارد ، در این منطقه جلوگیری شود .
وی ادامه داد: بستر تولید کالاهای مشترک با کشورهای همسایه و ایجاد زیرساخت های انرژی از جمله ساخت مینی پالایشگاه ، زون مصالح ساختمانی ، منطقه انرژی های تجدید پذیر و تولید محصولات دیجیتال و فیلم در منطقه آزاد سیستان فراهم شود .
مدرس خیابانی با اشاره به نقش منطقه آزاد سیستان در توسعه اقتصادی و جایگاه ویژه آن در مبادلات با کشورهای همجوار ، تبدیل این منطقه را با توجه به حجم بالای تردد کامیون های ترانزیتی به مرکز لجستیکی و تعمیرگاهی خودروها ، صنایع فرآوری و بسته بندی و ایجاد شهر پوشاک مؤثر دانست که در صورت بهره گیری مطلوب از این قابلیت ها می توان توانمندیهای منطقه آزاد سیستان در این زمینه را ارتقاء بخشید .
استاندار خواستار مشارکت و بهره مندی از نظرات نخبگان جامعه محلی ، دانشگاهیان و پارک علم و فناوری استان در تدوین طرح جامع مطالعاتی منطقه آزاد سیستان شد .
وی از تامین آب و فعالیت منطقه آزاد به عنوان محورهای اساسی توسعه شمال استان نام برد و افزود: فعالیت و رونق منطقه آزاد سیستان منجر به اشتغالزایی و در توسعه و امنیت کشور موثر است.
واعظی پور مدیر اجرایی منطقه آزاد سیستان نیز در ادامه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه زمان بندی فعالیت های اجرایی این منطقه در سالجاری گفت : مساحت منطقه آزاد سیستان 21هزار هکتار است که 12 هزار هکتار در زون نیاتک و 9 هزار هکتار دیگر در زون رامشار واقع شده است .