یکشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۸
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۱۸۲
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده
استاندار:

حلقه نخبگی ما می تواند از بین فرزندان شهدا باشد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: همانطور که مقام معظم رهبری در صحبت های خود همواره بر بکارگیری نخبگان جوان تاکید کردند بنابراین حلقه نخبگی ما می تواند از بین فرزندان شهدا باشد.

حلقه نخبگی ما می تواند از بین فرزندان شهدا باشد
(یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱) ۱۴:۰۸

به گزارش روابط عمومی استانداری؛ حسین مدرس خیابانی روز یکشنبه در نشست صمیمی با فرزندان معظم و معزز شهدای استانداری سیستان و بلوچستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان اظهارداشت:  شما فرزندان شهید آیینه تمام نمای شهدا هستید و شک نکنید که دعای پدرانتان بدرقه راهتان است.

وی با اشاره به جانفشانی های شهدا بیان کرد: همه ما مدیون خون شهدا هستیم و اگر ما با اقتدار و با صلابت به جلو می رویم به برکت این خون است.

استاندار با تاکید بر ایمان و اخلاص شهدا خاطرنشان کرد: امروز ما تلاش می کنیم در بالاترین سطح مسوولیتی خودمان خادم شهدا باشیم و این خدمت برای ما یک افتخار است.

وی با بیان اینکه ما همواره خود را بدهکار خون شهدا می دانیم ادامه داد: توصیه می‌کنم از سرنوشت فرزندان سه هزار و ۵۰۰  شهیدمان در استان باخبر شده و به سراغ آنها برویم و چراکه آن ها نیاز به توجه و رسیدگی دارند.

مدرس خیابانی ادامه داد: اجر و قرب شهادت و شهید با همه تفاوت دارد چرا که خداوند یکتا فضیلت بیشتری را برای کسانی که در جنگ با دشمن جان خود را از دست داده اند در نظر گرفته است.

وی تاکید کرد: یکی از ملاک هایی که ما برای انتصابات در نظر میگیریم نسبت بلافصل با خانواده شهدا است.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: شما فرزندان شهدا خودتان را به سلاح علم و ایمان مجهز کنید چرا که همین ایمان باعث می‌شود با وجود این سختی ها، مشکلات معیشتی و پمپاژ بی امان دشمن برای گرفتن ارزش ها صبوری کنید.

وی خاطرنشان کرد: در استان سیستان و بلوچستان نباید فرزند شهیدی بیکار باشد و اگر این فرزندان مهارت ندارند باید مهارت کسب کنند.

مدرس خیابانی بیان کرد: مبارزه و دفاع همچنان ادامه دارد. پدران شما دشمن و خاکریز را می دیدند اما امروز ما دشمن را نمی بینیم و این بدترین نوع جنگ یعنی جنگ شناختی است.

وی تصریح کرد: شک نکنید تمام کسانی که با نظام دشمنی می‌کنند خودشان می دانند که نمی توانند هیچ خطشه ای به نظام وارد کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ما باید تلاش کنیم از همه ظرفیت های خود برای حفظ انقلاب و آرمان های آن استفاده کنیم.


تعداد بازدید : ۱,۲۲۳
(یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱) ۱۴:۰۸
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید